Artikel archief

Kibatek 139 ( ITALY-2016 )

12-06-2016 09:53
    Kibatek festival – 39 ( 18-21 Shkrurt) Festivali Ndërkombëtar Poetik (Taranto- Bari)   Takimet Ndërkombëtare letrare përpos njohjes induviduale krijojnë edhe mundësi të shumtë komunikimi, përnjohje të kulturave dhe diversiteteve kulturore, si dhe debate e diskutime për mënyrat...
Onderdelen 1 - 1 van 1